Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag finns. I Mölndal så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag har haft sedan 1997-01-01. Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Möbelg. 4, 431 33, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag har idag 969627-1601 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag

Catering och personalmatsal.

I Mackor & Mat & Sånt i Mölndal Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Annerberg, Ylva Elisabeth som är född 1964 och har titeln Komplementär, Verdera Annerberg, Patric Guillermo som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, .