Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal

Västra Götalands län

Information

957202-8901 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mölndal som är den kommunen som Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal finns i.

Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal har varit registrerat sedan 1996-01-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal så kan ni göra det på telefon genom 031-870070 eller genom brev på följande adress:
Kråketorpsg. 20, 431 53, Mölndal

Äga och förvalta fastigheter

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Riskullaverket 2 Mölndal och det är Fastighets AB Linaberg som är född och har titeln Bolagsman, Harry Sjögren Lerum AB som är född och har titeln Bolagsman,