LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mölndal och LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-04-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG ska trivas.

LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med rengörings-, hudvårds- och hälsokost- produkter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-993882.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG är LINDBÄCK, KARL-OLOF ROBERT som är född 1948 och har titeln Bolagsman, LINDBÄCK, LISBETH MARGARETA som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

LIKO-PRODUKTER HANDELSBOLAG har 916846-3629 som sitt organisationsnummer.