FMC Byggservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

FMC Byggservice Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där FMC Byggservice Handelsbolag finns. I Mölndal så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. FMC Byggservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket FMC Byggservice Handelsbolag har haft sedan 2008-07-17. FMC Byggservice Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FMC Byggservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mog. 111, 431 64, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-279451.

Mölndal arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

FMC Byggservice Handelsbolag har idag 916845-4230 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för FMC Byggservice Handelsbolag

Uppfödning, tävling och handel inom hästsport, travsport. Byggnadsverksamhet i form av ny-, till- och ombyggnad samt reparationer.

I FMC Byggservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Claes Inge som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Andersson, Inga Birgitta som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Andersson, Mats Folke som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Stina Birgitta som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .