MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Handelsbolag som heter MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-09-12 så har MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 2008-12-18 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Lyckog. 15, 431 69, Mölndal. Vi ni istället prata med MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på .

Medicinsk konsultverksamhet, IT-konsult främst hemsidor, datanät och journaler samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ericson Sjöström, Monica Birgitta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Sjöström, Carl Daniel som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Sjöström, Kjell Anders som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Anders Sjöström och Monica Ericsson-Sjöström var för sig. .

MAS MEDICINKONSULT HANDELSBOLAG har 916831-2719 som sitt organisationsnummer.