BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG finns. I Mölndal så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG har haft sedan 1997-01-01. BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Odonv. 46, 437 31, Lindome men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-992930.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG har idag 916565-8544 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT är den som för stunden ansvarar för BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG

Byggnads- och inredningssnickerier samt därtill hörande konsultation och försäljning

I BJÄRKERUDS BYGG OCH INREDNINGS HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjärkerud, Eva Marie som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Bjärkerud, Lars Edgar som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .