Simson Konsult Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Simson Konsult Handelsbolag är en verksamhet som finns i Mölndal. I Simson Konsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är SIMSON, ARNE TOMAS som är född 1948 och har titeln Bolagsman, SIMSON, INGER ELISABETH som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Simson Konsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Simson Konsult Handelsbolag på telefon 031-233010.

Bolaget bedriver verksamhet med tidningsartiklar, referat i massmedia, radio-tv, reklamtexter samt speaker- och annonsarbete, friskvård, massage och behandling.

Idag är Simson Konsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Simson Konsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Simson Konsult Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Simson Konsult Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Simson Konsult Handelsbolag så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT

Simson Konsult Handelsbolag har 916564-8289 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.