Pylonmusic

Västra Götalands län

Information

Pylonmusic hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Pylonmusic finns. I Mölndal så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Pylonmusic tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pylonmusic har haft sedan 2007-01-18. Pylonmusic har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pylonmusic så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7321369.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pylonmusic har idag 851002-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pylonmusic

Musikproduktion, distribution och utgivning på fysiska och digitala media, distansförsäljning till privatpersoner, uthyrning av musikutrustning och instrument, datakonsulttjänster, musikutövning samt musikarrangörsverksamhet.

I Pylonmusic så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Landgren, Oskar Andreas som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .