Sounds of Future

Västra Götalands län

Information

Sounds of Future är ett av många bolag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Sounds of Future finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sounds of Future är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-18.

Sounds of Future som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-10-22. Men sedan 2007-12-06 så har Sounds of Future varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sounds of Future så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5020217.

Mölndal arbetar för att bolag som Sounds of Future ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sounds of Future. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Musikproduktion och skivbolag. Produktion och inspelning av musik samt import och export av allt inom musikbranschen. Försäljning, marknadsföring och distribution inom musikbranschen.

Firmatecknare för Sounds of Future är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sounds of Future och det är följande personer, Garystone, Arash André som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sounds of Future är 810807-XXXX.