Sans & Balans Reklambyrå Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka som en gemensam profil för medlemmarna. Dessa skall arbeta med traditionell reklambyråverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Mölndal så är Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1997-07-02 så skapades Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. och verksamheten är har F-skattsedel Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. har haft det sedan 2008-02-14.

Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-11

769602-3287 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 070-8891705 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sans & Balans Reklambyrå Ek. för. är Johansson, Leif Kennet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindborg, Mats Rune Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Åsa Helena som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, .