Stuart Smith Dator Hjälpen

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Enskild firma som heter Stuart Smith Dator Hjälpen. Det finns flera företag som liknar Stuart Smith Dator Hjälpen i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Stuart Smith Dator Hjälpen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-12-11 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-10-24 så har Stuart Smith Dator Hjälpen varit registrerat och sedan 2003-12-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stuart Smith Dator Hjälpen och det finns fler företag som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Stuart Smith Dator Hjälpen så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Stuart Smith Dator Hjälpen så kan ni göra det på 031-278376.

Tillverkning, handel, reparationer, konsultation, utbildning avseende datorer (hård- och mjukvara), elektronisk kringutrustning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Smith, Stuart Edward som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Stuart Smith Dator Hjälpen har 761125-XXXX som sitt organisationsnummer.