LKB Konsulting

Västra Götalands län

Information

740111-XXXX är organisationsnummer för bolaget LKB Konsulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LKB Konsulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som LKB Konsulting finns i.

LKB Konsulting har varit registrerat sedan 1999-02-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LKB Konsulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

LKB Konsulting är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för LKB Konsulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med LKB Konsulting så kan ni göra det på telefon genom 031-7033104 eller genom brev på följande adress:

Bokföring och redovisningstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med LKB Konsulting och det är Bengtsson, Linda Kristina som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,