Kullbergs Mikroteknik - Consulting

Västra Götalands län

Information

Kullbergs Mikroteknik - Consulting är en verksamhet som finns i Mölndal. I Kullbergs Mikroteknik - Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kullberg, Pär Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kullbergs Mikroteknik - Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kullbergs Mikroteknik - Consulting på telefon 031-818870.

Konsultverksamhet inom fin- och mikromekanisk tillverkning och konstruktion. Konsultverksamhet inom urmakeribranschen. Utveckling av mikromekaniska urtekniska produkter samt viss tillverkning.

Idag är Kullbergs Mikroteknik - Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Kullbergs Mikroteknik - Consulting är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kullbergs Mikroteknik - Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Kullbergs Mikroteknik - Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kullbergs Mikroteknik - Consulting så är det följande:

Kullbergs Mikroteknik - Consulting har 711029-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.