brandell-design

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mölndal och brandell-design är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och brandell-design är ett av dem. Statusen för brandell-design är att Bolaget är aktivt.

brandell-design är ett Enskild firma och skapades 2000-10-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som brandell-design ska trivas.

brandell-design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Möbelsnickeri, homestyling, inredning och galleri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att brandell-design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är brandell-design och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med brandell-design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-220220.

.

De som är på något sätt har med brandell-design är Brandell, Lotta Liselotte Birgitta som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

brandell-design har 680626-XXXX som sitt organisationsnummer.