Mona.D. Consulting & Design

Västra Götalands län

Information

Mona.D. Consulting & Design hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Mona.D. Consulting & Design finns. I Mölndal så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mona.D. Consulting & Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mona.D. Consulting & Design har haft sedan 1996-01-01. Mona.D. Consulting & Design har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mona.D. Consulting & Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7769869.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mona.D. Consulting & Design har idag 670716-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mona.D. Consulting & Design

Konsultverksamhet inom översättningsbranschen. Idka handel, tillverkning och design av textil, smycken, väskor, kort,inredning. Marknadsföring och företagsutveckling.

I Mona.D. Consulting & Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dittmer, Mona Birgitta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .