FRILLANS FISK O BYGG

Västra Götalands län

Information

670620-XXXX är organisationsnummer för företaget FRILLANS FISK O BYGG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FRILLANS FISK O BYGG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som FRILLANS FISK O BYGG finns i.

FRILLANS FISK O BYGG har varit registrerat sedan 1994-06-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FRILLANS FISK O BYGG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FRILLANS FISK O BYGG är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för FRILLANS FISK O BYGG är följande:

Vill ni komma i kontakt med FRILLANS FISK O BYGG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet samt fiskhantering

Det finns olika personer som har en koppling med FRILLANS FISK O BYGG och det är FRIBERG, LARS OLOF som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,