K.J. Medical Service

Västra Götalands län

Information

660407-XXXX är organisationsnummer för bolaget K.J. Medical Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.J. Medical Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som K.J. Medical Service finns i.

K.J. Medical Service har varit registrerat sedan 1999-09-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.J. Medical Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

K.J. Medical Service är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för K.J. Medical Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.J. Medical Service så kan ni göra det på telefon genom 073-6254496 eller genom brev på följande adress:

Som läkare bedriva medicinsk behandling och vård.

Det finns olika personer som har en koppling med K.J. Medical Service och det är Johnsson, Kristina Maria Charlotta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,