OVES EL OCH MASKIN SERVICE

Västra Götalands län

Information

630623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten OVES EL OCH MASKIN SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OVES EL OCH MASKIN SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som OVES EL OCH MASKIN SERVICE finns i.

OVES EL OCH MASKIN SERVICE har varit registrerat sedan 1990-04-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OVES EL OCH MASKIN SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

OVES EL OCH MASKIN SERVICE är och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är .

Firmatecknare för OVES EL OCH MASKIN SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med OVES EL OCH MASKIN SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0300-543930 eller genom brev på följande adress:

Service på maskiner både inom el och mekanik samt försäljning av reservdelar

Det finns olika personer som har en koppling med OVES EL OCH MASKIN SERVICE och det är JOHANSSON, FRANK OVE GEORG som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,