Doubleview Consulting

Västra Götalands län

Information

Doubleview Consulting är ett bolag som finns i Mölndal. I Doubleview Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waldén, Annika Margareta som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Doubleview Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Doubleview Consulting på telefon 070-1463318.

Konsult inom management och konsult inom teknik såsom att skriva tekniska manualer och vara rådgivare vid olika utvecklingsprojekt inom tillverkningsindustrin (bilar, truckar, robotar, förpackningar och tekniska maskiner och produkter). Konsult inom design såsom grafisk formgivning av instruktionsböcker och utbildningsmaterial så att de uppfyller uppsatta regler och normer bla. med avseende på pedagogik.

Idag är Doubleview Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Doubleview Consulting är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Doubleview Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-11-05 och Doubleview Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-11-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Doubleview Consulting så är det följande:

Doubleview Consulting har 600215-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.